Direktor je kriv! Vremenska prognoza za 17. jun u Subotici

Verovatno je svako u detinjstvu imao jednog drugara koji je za sve bio kriv! 

Nema tog društva u kom nije bio jedan mali sitni cvikeraš ili mršavi, zalizani mamin sin kojeg su drugari vodili svuda i radili svašta, da bi na kraju ako mora neko da bude kriv, uglavnom to bi on. A on jadničak, verovatno svestan da neće niko da se druži sa njim ako ne prihvati da za sve on bude kriv ili da bude predmet za zabavu.

Bilo je i onih dana kada je bivalo jako toplo, pa je on morao da ide kući i da uzme parice iz mamine torbe za sladoled ekipi, a bilo je i da ga sama majka osramoti , tako što će ga ljubiti pred drugarima ispred zgrade kada dolazi sa posla.

Ako se igrao fudbal on je uvek branio, ako su se igrali klikeri njega su uvek varali, ako se trebalo otići po vodu njega su slali, ako se trebalo zvoniti nekom na vrata pa pobeći, on je obavezno zvonio. Njega je to zabavljalo, bio je bitan, čulo se njegovo ime, družili se macani sa njim.

Jednom su se igrali grudvanja, pa je neki pametnjaković iz ekipe u kojoj je bio mamin sin, umesto grudve bacio kamen i naravno baš taj je pogodio u glavu dečaka iz druge ekipe, razbivši mu glavu. Kriv je bio on, čak je i batine dobio od razbijenog.

Danas je naš junak direktor jedne ugledne i velike kompanije, a razbijeni je dobio posao zahvajujući njemu.

Petak kao poslednji radni dan u nedelji, od samog početka biće drugačiji. U toku noći pašće kiša ali to je samo da se lepše spava. Ceo dan biće sunčano vreme ali će se poslepodne pojaviti malo jači vetar sa severozapada i navodno će duvati u kontinuitetu od 12 do 20 časova.

Biometeorološke prilike neće pogodovati hronično obolelima, naročito astmatičarima i srčanim bolesnicima. Kod zdravih mogu se javiti pospanost i glavobolјa. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja, a ko ide peške neka ponese vinđaknu.

Ko zna koliko je ljudi na položajima koji odlučuju, a bili su maltretirani kao deca.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio