Istrpi udarce dok ne utrneš! Vremenska prognoza za 15. jun

Sve iznuđene sreće i svi problemi uglavnom nastali zbog novca, mogu da se saniraju i pobede, pa čak i brzo zaborave ali oni što ti dušu taknu, za tonu su teži i vekovima duži tragovi.

Dobar čovek danas je demode, naivac kome se u većini slučajeva i najbliži prijatelji suprotstave u momentima kada on to najmanje očekuje, čak na onoj drugoj strani oni budu najglasniji.

Kako neko uspeva toliko da promeni mišljenje, šta to čovek mora da uradi i na koji način da bi se to desilo? Ustvari, da li su oni uopšte bili prijatelji ili je to život tako nekako namestio? Još koliko puta dobrica mora ostati usamljen na svojoj strani, u tišini koja mu ne prija? Treba li on da se menja u korak sa vremenom ili da se kao takav, izbori za svoje parče poštenog sveta?

Na masu pitanja se odgovor ne zna, živi se mišlju da će dobro pobediti iako je često suprotno, ali dokle god je vremena borba će trajati i za dobrim, sa pravom, ima nade. Treba istrpeti udarce i istrajati u verovanju u dobrotu, jer kad je dobrota u pitanju nema ograničenja ni barijera.

Sreda je dan koji vraća veru u ljude i u lepo vreme. Sunce će isijavati dobru energiju ceo dan i vetar će biti slabašan sa severa. Temperatura će dostići 27 stepeni i kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata usloviće blago smanjenje tegoba, ali se izvesna opreznost savetuje osobama sa srčanim tegobama. Iako su mogući neraspoloženje i glavobolja, ma šta da se desi, može to biti još jedan sjajan dan za učenje.

Istrpiš udarce dok ne utrneš, posle ništa ne osetiš!

Ring je tvoj!

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio