Ključevi, novčanik i maramice – Vremenska prognoza za 14. jun u Subotici

Dok je bilo snega i minusa, trošili smo više grejanja i struje, bilo nam je hladno, želeli smo leto, sunce i limunadu u bašti omiljenog kafića. Sad kad je sve to došlo neko bi da mu bude hadnije, a smeta mu i kiša kad padne.

Nikad nije dobro!?

Svi imamo takvo čangrizalo negde u svojoj okolini. Tačno da mu doneseš doručak u krevet našao bi neku manu u tome.

Šta fali ako je toplo, najmanje krpica je potrebno tada, a i više se vidi na čoveku, da ne kažem ženi. U tom slučaju mnogi imaju jedan dosta iritirajući problem u ovom periodu godine, gde sa ključevima od stana, auta, šta sa novčanikom kad si u bermudama i kratkoj majici? Ako i imaš neki džep pa poneseš, svaki put kad se sedneš moraš da vadiš sve iz džepova da ne ispadne, zauzmeš pola stola, a da ne pričam o estetici kada ti je sve to po džepovima.

A šta je sa ljudima koji imaju alergije, pa moraju nositi i papirne maramice? Mora i torbicu poneti, a ne voli. Šeta ulicom punih džepova a pri tom se i znoji, fleka od znoja na grudima, fleka nazad na leđima. Kada se osuši kreće vonj, pritom te svrbe oči, curi ti nos, kišeš. Cirkus.

E sad, kad je hladno takvih briga nema!

Lep dan će biti utorak, prijatan i blago topao. Kako kažu meteorolozi bez padavina i sa malo vetra sa zapada, dostići će maksimalnih 26 stepeni. Očekujuće smanjenje tegoba kod hronično obolelih. Srčani bolesnici i psihički nestabilne osobe oprezno. Reumatski bolovi i smanjenje radne sposobnosti su mogući kao meteoropatske reakcije. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana koncentracija.

Blago životinjama, nemaju ovakve probleme kao mi ljudi, a i briga ih kakvo će vreme biti sutra.

 

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio