Lanac po sredini – Vremenska prognoza za 20. jun u Subotici

Što se više bore za ravnopravnost i slobodu, žene sve više nose lance. Kakav paradoks!

Gde god se okreneš sve više se mogu primetiti lanci kao svakodnevni modni detalj, posebno kada su žene u pitanju. Lanac uz poslovnu kombinaciju, pa i uz pokidane farmerke, lanac uz kombinaciju za grad, a često se vidi i neki lanac kao nakit na ušima. Desi se da se pojave i sa lancem koji povezuje minđušu u nosu sa minđušom u uhu. Budeš li otišao sa tako nakićenom ženom kući, može se desiti da se probudiš okovan.

Što se više spominje sloboda u javnosti to se više pojavljuju lanci.

Da je to neki kvalitet pa da možeš da iskoristiš za vuču ukoliko ti stane auto i tako sličnim stvarima, nego je to u većini slučajeva kineska plastika ili bižuterija i ne služi ničemu, sem kao modni detalj. A svi znamo šta Čola misli kad peva: „Pusti, pusti modu“…

Ponedeljkom će verovatno biti pun grad lanaca, ali će sigurno i biti jako toplo. Kako kažu meteorolozi temperatura će dostići 34 stepena, te je savet da se nova radna nedelja započne sa što manje stvari na sebi. Nepovolјan uticaj na srčane bolesnike, astmatičare i hipertoničare. Meteoropatske reakcije glavobolјa, zamaranje i smanjena koncentracija. Savetuje se umerena fizička aktivnost i adekvatna zaštita od UV zračenja.

Bilo bi najidealnije ići golišav, da je to u redu, samo jedan lanac po sredini da se pokriju genitalije i krema sa UV zaštitom 10.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio