Ministarstvo za sreću – Vremenska prognoza za 23. jun u Subotici

Postoji jedna zemlja na ovom svetu koja u svojoj parlamentarnoj monarhiji sadrži Ministarstvo za sreću i njihovim ustavom pravo na sreću je zagarantovano svakom stanovniku.

Dok se čitav svet bori sa ekonomskim, ekološkim i drugim problemima i katastrofama, prioritet kralja i kraljice Butana je da stanovnici ove države zadrže status najsrećnijeg naroda na svetu.

Nakon što pomisliš na naše ministre, kako bi zamislio ministra za sreću, kako bi on izgledao, o čemu bi pričao na preskonferencijama, kako bi izgledala njegova kancelarija. Da li bi imao potrebu da se okorištava položajem?

Zamisli ideš na posao i srećan si, dobijaš platu i srećan si. Ustaješ  svako jutro u znanju da i danas imaš zagarantovano pravo na sreću. Zamisli srećni ste i ti i komšija. Deliš sreću sa svima i baš te briga, imaš pravo i sutra na sreću i ne moraš je skrivati od okoline.

Zamisli sad da ne moraš da zamiljaš.

U noći između srede i četvrtka padaće kišica do ujutro. Već u 8 časova temperatura će biti 20 stepeni, a maksimalno će dostići 30 stepeni u toku dana. Padavina neće biti, a vetar sa severozapada dostići će brzinu do 3 metra u sekundi.

Zbog povolјne temperature očekivane biometeorološke prilike pogodovaće većini hronično obolelih. Izvesne tegobe su moguće kod astmatičara i reumatičara. Meteoropate mogu osetiti glavobolјu i umor, kao i slabiju koncentraciju zbog čega se savetuje i dodatan oprez u saobraćaju.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio