Poderane cipele – VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. i 5. JUN

Ako misliš da u životu treba da ti bude samo lepo, onda moraš znati da ćeš vrlo brzo izgubiti osećaj za lepim.

Oscilacije su potrebne svima nama i to skoro pa svakodnevno. Čovek treba da bude što više opušten i sa što manje stresova, ako je to ikako moguće, ali to ne znači da treba pustiti da ti život prolazi ispred nosa, pa da kasno shvatiš da si mogao da uradiš mnogo više, pa se zbog toga razočaraš, a onda te ko na traci lupaju nevolje, pa te iza nekog ćoška sačeka deresija i onda…ko kako prođe.

Zato je dobro slušati priče pobednika, uglavnom su to ljudi koji su iskusili sve, jer pobednik se ne rađa, on se postaje i to uglavnom težim putem.

Sudbina pobednika slična je kamenu koga vekovima nosi voda i oblikuje ga sa svakim dodirom o drugi kamen, izvalja ga kroz svako blato ili pesak i na kraju ga izbaci na neku netaknutu plažu da bude lepi kamen koga će možda jednom pokupiti neki turista i ponovo ga baciti u vodu, ili će ga odneti kući da bude samo jedan kamen u njegovoj saksiji.

Gubiš u sportu, gubiš u životu, gubiš u ljubavi, gubiš u porodici. Ne pobeđuje se stalno. Život je zbir pobeda i gubitaka, i potrebno je uklopiti se sa udarcima. Kasnije sve ide lakše.

Za početak da preživimo vikend, a neće biti lako, ako uzmemo u obzir da su se i subota i nedelja naštelovale na maksimalnih 30 stepeni i to sa noćnim i jutarnjim kišama, čak će u subotu oko 14h ispadati kišica. Vetar lagano do 4 metra u sekundi, u subotu sa zapada, u nedelju sa severoistoka. Period sa relativno povolјnom biometeorološkom situacijom, ali usled očekivanog sparnog i nestabilnog vremena u pojedinim delovima zemlјe savetuje se oprez, naročito osobama sa respiratornim i kardiovaskularnim tegobama.

Moguće je zamaranje, pospanost i pad koncentracije. Preporučuje se adekvatna zaštita od UV zračenja u najtoplijem delu dana.

Da bi se opustio u životu, moraš mnogo cipela da podereš.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio