Stotinu izgovora zbog jednog koraka – Vremenska prognoza za 22. jun u Subotici

Možda se ljudi drže lošega da bi opravdali svoje ponašanje, umanjujući svoje greške ili im je lakše kada vide da se nešto loše ne dešava samo njima već i nekom drugom. Veličajući tuđe greške i ružne doživljaje, umanjuju svoje.

Onda se uhvate boga i pa pod mantrom „Daće bog“ žele bolje tražeći svoje nove šanse isto se ponašajući. Ne može biti bolje ako ostaješ isti onaj koji je već načinio grešaka, a i dalje kukavica koja se istih boji ne osećajući sramotu zbog toga, već ih negde skrajne, ne bi li tuđe greške iskočile u prvi plan. Niko ne voli takve, a takvih je puno.

Znači li to da nam se i ljubav izopačila? Jesmo li to počeli da volimo zato što moramo ili iz koristoljublja, u nedostatku onih pravih istinskih ljubavi i vrednosti? Čak bismo mogli i postaviti pitanje istim tim što se bogu mole samo kad im se loše piše i kako je moguće da ne vide istog tog boga kad je u pitanju dobro? Zašto se ne uhvate dobrih primera u svakodnevnici, nego se hvataju za sve što je loše?

Lakše je tako, izgovor je lakše smisliti nego načiniti prvi korak!

Teško je poći za dobrim jer moraš malo da se napneš, treba izaći iz komfora koji ti odgovara, dok izgovore treseš kao fazone iz rukava, a sa druge strane ne možeš da zamisliš da si se pomučio za nešto, a nisi dobio ništa, bar ne materijalno.

Možda ako počneš ove srede 22. juna, možeš dobiti odgovore na mnoga pitanja vrlo skoro. Čak i vreme ide na ruku jer će biti maksimalnih 29 stepeni, a osvežavaćemo se osim hladnim napicima i vetrom koji će pirkati sa severozapada brzinom 4 metra u sekundi.

Čak i biometeorolška situacija ide na ruku jer je relativno povolјna. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti glavobolјa i smanjena koncentracija.  Zbog očekivane visoke vrednosti UV indeksa neophodno je preduzeti adekvatne mere zaštite.

Držite se hlada dok izlazite iz zone komfora.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio