Bez priče – Vremenska prognoza za 7. jul u Subotici

Probudiš se ujutro, umiješ se i opereš zube, spremaš se za posao, a u kuhinji na stolu stoji cedulja na kojoj piše šta treba danas da radiš.

Ukućani otišli autom, ideš busom. Na stanici nema nikoga, čekaš 10 minuta. Stiže bus, sedneš nazad, ni tamo nema nikoga. Ćutiš 15 minuta do posla, gledajući kako ljudi hodaju, voze bicikl, motor ili auto, svako na svoju stranu.

Stižeš na posao, ulaziš u kancelariju, nema kolege. Stiže poruka da neće danas doći na posao. Spremaš se da sam uradiš isplanirano, ulaziš u studio i nestaje struja. Pogledaš sklopke, sve je u redu. setiš se da je Eps najavio da danas neće biti struje u vašoj ulici. Sediš već duže vreme sam pregledajući društvene mreže i vesti na portalima. Struja ne dolazi, odustaješ, odlaziš.

Sada je već podne, dolaziš kući, nema nikog, svi su još u svojim obavezama. Spremiš klopu, radiš na lap topu. Sada je već 15 časova.

Shvatiš da si osam sati proveo bez priče.

Četvrtak nam donosi maksimalnih 30 stepeni uz umereni vetar sa severa. Biće malo jačeg duvanja u par navrata ali ništa ozbiljno. Sprema se relativno nepovolјna biometeorološka situacija za hronične bolesnike. Srčanim bolesnicima i astmatičarima se naročito preporučuje da primene savete lekara. Mogući su razdražlјivost i glavobolјa.

Svim učesnicima u saobraćaju se savetuje dodatna pažnja.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio