I bi svirka – Vremenska prognoza za 13. jul u Subotici

U sklopu kampanje za predstojeći filmski festival na Paliću, u centru Subotice, ispred Narodnog pozorišta, organizovane su projekcije evropskih filmova na otvorenom. Zanimljivo je, nešto se dešava i filmovi su dobri.

Pored toga večeras je pre projekcije filma upriličena i besplatna svirka, takođe u centru grada. Svirao se neki dobar pop-rok i koliko smo uspeli da shvatimo, nenametljivo se propagirala i vera u Isusa.

Zanimljivo je da je naš korzo baš danas bio prazan.

Uvek i skoro nepogrešivo se čuju pitanja i izgovori: „Šta je ovo, nismo znali, kud baš danas, hladno je, mogli su nekog poznatijeg.“ A često kada su poznate zvezde angažovane da sviraju u našem gradu može se čuti: „Šta će nama ovi, mogli ste nekog jeftinijeg, dajte neki bend iz Subotice, s ovim parama smo mogli decu izlečiti“ itd.

Bi svirka i bi projekcija i skoro da nije bilo nikog.

Sreda će dostići 31 stepen uz pojačan vetar do 6 metara u sekundi. Padavina neće biti ali će biti nova projekcija i možda nova svirka.

Blagi oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i poremećaja sna. Usled priliva toplijeg vazduha savetuje se izbegavanje većih fizičkih napora i adekvatna zaštita od UV zračenja.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio