Idemo na piće jedan dan – Vremenska prognoza za 4. jul u Subotici

Ako si čovek koji se kreće u društvu, u životu si sigurno sretao i upoznavao mnogo ljudi. Svako ima drugare iz ranijih dana koji se retko viđaju i uvek se oduševe kada se vidite, pa ti je sve neprijatno što i ti nemaš takav osećaj.

Često bi se susret nakon par razmenjenih reči pretvorio u blago neprijatnu situaciju, jer nemate baš o čemu ni da pričate. Iako ste u mladosti imali sjajne dane zajedno, sada vam se interesovanja razlikuju i nema tu puno zajedničkih tema.

Ipak, zanimiljivi su oni koje kako sretneš tako imaju novi posao, novu vezu i sve počinju ispočetka, zanimljivo je slušati ih pune entuzijazma i sa tolikom energijom, pa ti se ostaje malo sa njima.

Pita on tebe kako si i hoće da te posluša ali ne može da sačeka da dođe na red, pa te prekine i nastavi po svom. Ima i onih koje nije briga ali pitaju iz kurtoazije, što je opet neka doza poštovanja, ali ovi prvi su nekako draži.

Godinama se tako srećete na usputnim razgovorima koji se u par minuta rasplamsaju toliko da je utisak da biste satima mogli da pričate i onda se sve završi dobro poznatim predlogom: „Idemo na piće jedan dan, da se ispričamo kao ljudi“!

Možda će do toga jednom i da dođe, ali svakako je dobro odvojiti malo vremena za takve ljude. Možda im je baš tada potreban razgovor, a možda će jednoga dana i nama biti potreban razgovor.

Utorak, ponedeljkov topli brat sa maksimalnh 34 stepena, a kako stoje stvari, biće povremeno oblačno u toku dana, dok se za uveče očekuje osveženje u vidu kiše. Vetar pojačan do 7 metara u sekundi. Hronično obolelim i osetlјivim osobama se savetuje oprez, a takođe i primena svih mera zaštite od UV zračenja. Reumatski bolovi, razdražlјivost i glavobolјa su očekivani kao meteoropatske reakcije.

Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje maksimalna koncentracija.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio