Komentar jedne slušateljke – Vremenska prognoza za 28. jul u Subotici

Uvek aktuelna tema su međuljudski odnosi, prijatelji, okruženje. Nema čoveka koji o tome nema svoje mišljenje na osnovu činjenica koje je i sam preživeo. Ima ljudi koje to ne zanima i ne žele da ulaze u raspravu ali više je onih koji vole da čuju, pa i da kažu nešto zanimljivo na temu koju je postavio radio voditelj. 

Možemo da se pohvalimo veoma dobrom interakcijom sa slušaocima koji nas svakodnevno slušaju i pozivajući nas i pišući nam na temu, u mnogome učestvuju u samoj realizaciji jutarnjeg programa koji se emituje svaki radni dan od 8 do 11h na LovaLova radiju.

Na temu međuljudskih odnosa jedna slušateljka je poslala ovaj sms:

„Da li su nam obrazovanje i još više obrazovanja i znanja odneli obraz i čast i da li nam je želja svakog pojedinca da bude poseban i jedinstven, pojela jedinstvo i zajedništvo? Svi hoćemo da budemo posebni i različiti, a u stvari svi nosimo istu obuću i odeću i želimo iste stvari, ali krijemo to jer ipak smo posebni. Posebno nosimo ravnu peglanu kosu, Puma trenerku i imamo lavabo bele zube i nadrkane obrve.“

Četvrtak topao, pravi letnji dan sa maksimalnih 35 stepeni uz umeren vetar sa severoistoka maksimalne brzine 4 metra u sekundi. Nepovolјan uticaj na hronično obolele, a najizraženije tegobe mogu osetiti srčani bolesnici i astmatičari. Meteoropate mogu osetiti nervozu, glavobolјu i bolove u kostima. Preporučuje se adekvatno odevanje i smanjena fizička aktivnost. Učesnicima u saobraćaju se savetuje povećan oprez.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio