Krema – Vremenska prognoza za 2. i 3. jun u Subotici

U nekom vremenu koje je davno iza nas živeli su ljudi koji nisu imali pojma o kremama za kožu. Nisu imali pojma o mnogo čemu ali o kremama uopšte nisu razmišljali.

Danas je toliko proizvođača raznoraznih krema da ima za svakog čoveka na planeti. Veoma su zanimljive kreme za podmlađivanje, posebno kada nam prodaju odvojeno kremu za lice, telo, ruke ili kosu. Neshvatljivo je da se odvaja krema posebno za lice ili telo, ako znamo da nam je koža ista svuda. Krema je zdrava za našu kožu, a onda ona za lice nije za telo, ili ona za ruke nije za lice.

Nego smo se i razmazili. Ne marimo za zdravim životom, uvereni da će nam krema pomoći da ostanemo duže mladi. Jedeš, piješ, pušiš, satireš se i onda se lepo namažeš posebnim kremama za lice, telo, ruke i kosu, i kao nov si.

Ako se pak ništa ne desi, što je uvek slučaj, nisi ti kriv, do kreme je.

Subota i nedelja dve sestre rođene, od oca vikenda ništa manje toplije neće biti od brata petka. Prva 34, druga 35 stepeni na čika Celzijusevoj skali uz severozapadni vetar malo bržeg u subotu, a onda opet laganog u nedelju. Oprez se preporučuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate će biti promenlјivog raspoloženja i glavobolјe. U najtoplijem delu dana se svima savetuje izbegavanje dužeg boravka na otvorenom, kao i adekvatna zaštita od sunca. Posao radi i krema ako hlada nema.

U saobraćaju je neophodna povećana pažnja.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio