Počela sezona Super leto 2022 na bazenu Dudova šuma – Galerija fotografija

Proteklog vikenda, u subotu 16. jula otvorena je sezona „Super leto 2022.“ 

Unapred prijavljene četiri ekipe po tri člana takmičile su se u zanimljivim igrama na vodi, koje su osmišljene tako da može da učestvuju sve generacije od 14 godina i stariji.

Dodavanje iz odbojke u vodi pokazala se kao dosta teška vežba, te je najviše 5 dodavanja izbrojano u ekipi „Ćelavci“, dok su se u petercima i u ekipnoj štafeti najbolje pokazali „Animatori“. Uvek je najzanimljivije na kraju kada se takmičari utrkuju ko će pre da pojede 20 palačinki u roku od 2 minuta, tu su pobedu odneli „Gardisti“. Najmanje bodova ove subote odnela je ekipa „Hamburgeri“.

Iako se na osnovu bodova na kraju dolazi do plasmana, sve ekipe dobiju nagrade za učesće i sem što se sami zabavljaju, zanimljivo deluju i publici.

Za vreme igara posetioci mogu da se kupaju, jer je za takmičare predviđen mali deo bazena.

Pre takmičenja za odrasle, ovog leta organizatori su pozvali u pomoć ekipu SU Tima, koji su osmislili i igrice za decu, gde su se najmlađi posetioci bazena, pokazujući svoju spretnost, kordinaciju i motoriku, takođe lepo zabavili i na kraju su se svi učesnici zasladili palačinkama i limunadom iz hamburgerije Delfin, koja posluje u sklopu bazena.

Ekipa LovaLova radija je zadužena za vođenje programa i muzički deo Super leta 2022.

Sledeće Super leto 2022 planirano je za subotu 23. jul i 6. avgust, a potencijalni takmičari mogu se prijaviti na ulazu u bazen ii na fejsbuk stranici JKP Stadion.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio