Snovi – Vremenska prognoza za 6.jun u Subotici

Jednu petinu ukupnog vremena spavanja provodimo sanjajući. Najlakše se setimo sna ako se probudimo usred njega.

Međutim, postoji jedan deo sna kojeg se ljudi sećaju. Ne znaju kako je počeo, niti kako se završio, ali se ipak sećaju detalja kada se potuku sa nekim u snu, a neka sila ne dozvoljava da zamahnu rukom i sve se dešava kao usporeno. Takođe, kada u snu beže od nečega ili nekoga, niti vide ko ih vija, niti mogu da trče brzo jer im opet neka sila ne dozvoljava. Kao da ih neki magnet vuče na jendu, a oni svom snagom vuku na drugu stranu. I taman da ih neko zgrabi, prekine se taj san i počne nešto drugo čega se na kraju i ne sećaju.

Psiholozi kažu da ako bežite u snu od nekoga koga ne poznajete, to može da znači da se osećate ugroženo, ali da ne znate niti razumete izvor pretnje. To bi čak mogao biti odraz anksioznosti u vašem budnom životu, koja često može da nastane naizgled bez razloga.

Sreda će dostići Maksimalnih 32 stepena, a vetar će duvati brzinom do 7 metara u sekundi sa severozapada, u nekim momentima biće i malo jačih udara vetra. Nepovolјan uticaj na hronične bolesnike, naročito astmatičare, srčane bolesnike i osobe sa varirajućim krvnim pritiskom. Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se adekvatno odevanje i izbegavanje većih fizičkih napora.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio