Spartak remizirao sa Vojvodinom – Video

U trećem kolu Mozzart Bet Super lige Srbije, FK Spartak je gostovao Vojvodini u Novom Sadu, gde je uz jednu požrtvovanu igru uspeo da donese bod u Suboticu. 

Vrlo sadržajna utakmica na iznenađujuće dobro posećenom Karađorđu, gde su se domaćini kao i domaća publika ponadali da mogu da pobede Plave golubove, koji su došli u Novi Sad upravo sa misijom da najmanje bod odnesu kući sa ovog gostovanja.

Kako se u igri FK Vojvodine video pečat novog trenera Mime Rastavca, tako je i FK Spartak pokazao viziju i namere novog trenera Slavka Petrovića.

Odmah na početku se naslutilo da će Voša igrati otvoreno i napadački, što je, kako je odmicao meč, kontinuirano pokazivala u toku celog prvog poluvremena. Sa druge strane Subotičani su imali raspoloženog golmana Manojlovića koji je svojim sigurnim odbranama poveo i celu ekipu u sve sigurniju igru. Pred kraj prvog poluvremena Vojvodina je postigla gol preko Simića, koji je poništen asistencijom Var-a, vrativši loptu Spartaku na sredinu terena.

Iako je utakmica obilovala dobrom igrom i jedne i druge strane, koje su skoro ujednačeno imali posed lopte, može se reći da je po završnicama Vojvodina ipak bila bolji rival, i to je jedino sa čime mogu da se zadovolje Novosađani.

Ipak, zadovoljniji kući odlaze Subotičani koji posle 3. kola imaju 5 osvojenih bodova i šesti su na tabeli, dok je Vojvodina nakon ovog kola sa 7 bodova druga na tabeli, odmah iza Zvezde, koja je večeras pobedila Mladost u Lučanima 2:1.

Foto: screenshot Arena tv

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio