Drugi poraz Spartaka od početka prvenstva

U 9. kolu Mozzart Bet Super lige Srbije u Novom Pazaru pred praznim tribinama Plavi golubovi su prepustili sve bodove domaćinima.

Na samom početku meča domaćini su preuzeli posed lopte i već u četvrtom minutu Tumbasević pravi faul u šesnaestercu zbog čega sudija Trifković pokazuje na belu tačku.

Dobro za goste je to što je Mijić šutirao u prečku.

Priliku da golubovi povedu imali su preko Stanića koji je sjajno šutirao posle dobre akcije gostiju, ali je golman Kljajić bio na visini zadatka i sjajnom paradom spasio gol svog tima.

Trinaesti minut je bio kada je pao prvi gol. Loptu napamet ubačenu u šesnaesterac Spartaka najbolje je iskoristio Mijić koji je levom nogom iz voleja uspeo da pogodi desnu stranu golmana Manojlovića za 1:0.

Bilo je tu pokušaja i sa jedne i sa druge strane ali se sa ovim rezutatom otišlo na odmor.

Već u trećem minutu drugog poluvremena Manojlović je vadio loptu iz mreže po drugi put. Od nedavno u redovima Spartaka kao krilni napadač Radivoje Bosić je pokušavajući da oduzme loptu Majdevcu u svom šesnaestercu sapleo napadača Novog Pazara, što je bilo dovoljno da sudija svira penal, koji je Nikčević realizovao za 2:0.

Do kraja utakmice Fk Spartak Ždrepčeva krv je pokušvao kroz izlgedne prilike da postigne gol ali je golman Novog Pazara bio skoncentrisan do kraja utakmice.

Sledeće 10. kolo je na programu u subotu 3. septembra u 20 časova, kada Fk Spartak Ždrepčeva krv dočekuje Napredak iz Kruševca.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio