Fk Sartak predstavio dva nova igrača

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv danas je pozvao predstvanike medija iz dva razloga. Prvi je predstavljanje dva nova igrača u timu, a drugi razlog je odložena utakmica 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije, koja bi se igrala u Subotici protiv FK Partizan, ali zbog obaveza u Ligi konferencije Beograđani su tražili odlaganje.

Umesto utakmice sa Partizanom Plavi golubovi odigraće prijateljsku utakmicu protiv ekipe Al Šabab iz Dubaija u Sportskom centru Stara Pazova, u subotu u 18 časova, što će dobro poslužiti stručnom štabu da provere neke igrače, a nekima će dobro doći za oporavak od sitnih povreda.

Sportski direktor Spartaka, Vladimir Torbica predstavio je prvo Nikolasa Baxevanosa igrača koji igra na poziciji levog štopera a potom i Radivoja Bosića koji igra na poziciji bočnog napadača.

– Obojica su potpisali ugovore na 3 godine i ja im ovim putem čestitam i želim dobrodošlicu u naš klub, sa željom da se što pre nametnu stručnom štabu. – završio je svoje izlaganje Torbica, a potom dao reč Nikolasu Baxevanosu koji dolazi iz FK Čindija iz Rumunije, a pre toga je bio član Arisa, Lacija, Panionisa i Botosanija.

– Veoma sam srećan što sam u ovom klubu i jedva čekam da se pridružim ekipi i da zajedno ostvarujemo dobre rezultate – obratio se dvadesetrogodišnji Nikolas na engleskom.

Radivoj Bosnić je došao iz FK Nacional iz portugalskog prvenstva, pre toga je igrao za ljubljansku  Olimpiju, Partizan i Zvezdu. Ima 22 godine.

– Mislim da sam prerano otišao u inostranstvo kao mlas igrač, tako da je ovo pravi momenat da se vratim u srpski fudbal i pokažem svoj pravi kvalitet.

Već popodne istog dana obojica su prisustvala treningu prvog tima i koliko se moglo videti, došli su itekako spremni za dobar fudbal.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio