Plavi golubovi spremno odleteli na Banovo brdo – Video

Povodom utakmice 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije, koja se igra na stadionu na Banovom brdu u nedelju u 21h protiv domaćina FK Čukarički, održana je pres konferencija, na kojoj su pričali šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeve krvi Slavko Petrović i prvotimac Srđan Šćepanović.

Petrović se odmah na početku osvrnuo na ekipu Čukaričkog rekavši da se računalo na umor ekipe sa Banovog brda, ali nakon utakmice u Ligi Konferencija gde su Beograđani brzo napravili izmene igrača koji su od velikog značaja za igru tima, jasno je da se na umor ne može računati ali se može na diciplinu ekipe Spartaka, koja je svojom igrom do sada pokazala da svima može biti tvrd zalogaj.

– Ekipa Čukaričkog je dobra i sa kvalitetnim igračima. Što se nas tiče, mi ulazimo u ovu utakmicu nakon niza dobrih rezultata što nam sigurno daje pozitivnu atmosferu i samopouzdanje pred predstojeći meč. Verujem da ukoliko uspemo da odradimo sve zadatke koje nam je zadao štručni štab možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu. – rekao je Srđan Šćepanović.

Nakon konstatacije novinara da je FK Spartak pretrpeo najveće promene u veznom redu Slavko Pterović je rekao da je Spartak izgubio srce ekipe nakon prodaje Tufegdžića i Vidakovića, ali i bez Tošeskog koji je izostajao zbog povrede.

– Mi smo se jako dobro izvukli iz te situcije dovođenjem jednog jedinog igrača. Tumbasović jako dobro završava te zadatke na naše veliko zadovoljstvo, onda smo prebacili Todorovskog iza špica koji je zamenio Tufegdžića i koji igra korektno. Evo, imamo Šćepanovića koji je zaista napravio jedan dobar korak u napred. Mladog Đurasovića takođe ne smemo zaboraviti, koji je mladi reprezentativac, bio je u krizi ali se vraća. – naveo je Petrović.

Povređeni Šimura neće igrati, iako je u poslednjim utakmicama pokazao da je u dobroj formi, ali će Tošeski sedeti na klupi, kao nagradu za dobar rad na par poslednjih treninga, što bi trebalo da mu bude podstrek za još bolji rad, kako bi se što pre vratio u svoju staru formu.

Utakmica FK Čukarički : FK Spartak ŽK na programu je u nedelju 7. avgusta u 21 čas i igra se na stadionu na Banovom brdu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio