Remi na gradskom stadionu u Subotici

Sjajan meč viđen je u 6. kolu Mozzart bet Super lige Srbije, gde je Fk Spartak Ždrepčeva krv dočekao Fk Javor Matis.

Na severu naše države gde su se sastala dva tima koja slove za prijatna iznenađenja na početku sezone, opravdavajući taj epitet svojom borbenošću, smislenom igrom i dobrom energijom pred sve brojnijom publikom na gradskom stadionu u Subotici.

Prvo poluvreme pripalo je domaćinu, kako sa igrom u polju, tako i sa izglednijim prilikama ispred gola gostiju iz Ivanjice. Spartak je već u 13. minutu poveo golom Srećkovića za šta je najzaslužniji Noboru Šimura učestvovao u pripremi akcije, a kasnije i ubacio jaku loptu po zemlji koju je prihvatio Obradović, savladao je u gužvi igrača i dodao Srećkoviću koji je sjajnim šutom po zemlji pogodio u dalji ugao za 1:0.

Imali su i gosti svojih prilika u prvom delu igre i nakon kiksa u odbrani domaćina u 22. minutu iskoristili su priliku, te je na ubačenu loptu po desnoj strani Gigić pogodio za 1:1.

8 minuta uspevala je Javorova odbrana da odoleva naletima plavih golubova, kada je Todoroski nakon sjajne akcije pogodio za 2:1, rezultat sa kojim se otišlo na odmor.

Odlična atmsfera na stadionu nastavila se i u drugom poluvremenu, podjdnakom energijom igrali su i jedni i drugi, i sudeći po komentarima gledalaca bio je to pravi superligaški fudbal.

Došao je i taj 68 minut, kada je lopta ubačena po zemlji sa leve strane, stigla do Eliomara koji je u punom trku šutnuo takođe po zemlji dovoljno jako da golman Spartaka Manojlović, iako je bio na njoj, nije uspeo zaustaviti ispred linije gola.

Bilo je zanimljivih akcija u nastavku, izgledalo je kao da su se gosti dobro zatvorili sve do momenta kada je Srećkvić pogodio u 85. minutu, ali na žalost navijača Spartaka, var je presudio da je bio ofsajd. Domaćini su tražili svoje prilike do kraja utakmice ali nisu uspeli večeras da se okoriste dobrom igrom za sva tri boda. Na kraju zaslužena podela bodova uz rezultat 2:2.

U sledećem kolu Mozzart Bet Super lige Srbije Spartak gostuje posrnulom Partizanu koji je u večerašnjoj utakmici u 95. minutu uspeo da uzme sva tri boda na gostvanju FK Mladost Gat, rezultatom 0:1.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio