Spartak u komšijskom derbiju sutra dočekuje TSC

Na gradskom stadionu u Subotici, u petak u 20 časova počinje pravi fudbalski „severac“. Komšijski derbi koji će, po svemu sudeći, za plave golubove biti najteži ispit u dosadašnjem šampionatu.

– Od kako sam ja došao na klupu Saprtaka, ovo će biti najteža utakmica kući i sigurno ću morati da podsetim igrače koji su u skorije vreme došli ili možda ne znajz da je ovo jedna jako bitna utakmica za čitav region, jer ovo je derbi kao što je beogradski derbi, tako da očekujem i da imamo veliko podršku sa tribina od naših vernih navijača koji su nas pratili i na strani. – rekao je trener Slavko Petrović.

Po principu „oprotivniku sve najbolje“, nasatvio je strateg Spartaka rekavši da je TSC ekipa koja jako teško prima golove te i da je u 7 kola do sada, od njihove odbrane jedino Crvena Zvezda uspešnija.

– Imamo ekipu koja naročito na strani igra jako kvalitetno, od četiri utakmice koje su igrali na strai nemaju poraz. Ekipa TSC preti sa jako puno pozicija, njihovih 9 igrača se upisalo u listu strelaca. Ja sam i pored toga optimista, naša ekipa dobro radi, dobro igra i moraćemo da pružimo sto posto da bi došli do bodava. Ja se nadam da će tako i biti, jer od kako smo počeli da radimo zajedno nijedna utakmica kod kuće nije izgubljena tako se nadam se će se ta serija nastaviti i da ćemo doći do bodova. – zakljčio je Slavko Petrović.

Na pres konferenciji je bio prisutan i prvotimac Miloš Ostojić koji je nakon utamice sa Javorom zadobio povredu i znaće se tek posle današnjeg treninga da li će nastupati protiv TSC-a.

– SLožio bih se sa svim što je šef rekao. Mislim da nas sutra čeka jako zahtevna utakmica i da će sigurno neke sitnice i detalji odlučivati, ja verujem da ako budemo uspeli da prenesemo ono što smo se dogovorili da će to biti dobro za nas. Iskoristio bih priliku da pozovem sve navijače da dođu u što većem broju. – kratak je bio jedan od centralnih bekova Spartaka, Miloš Ostojić.

Utakmica 8. kola Mozzart bet Super lige Srbije između Fk Spartak Žderpčeva krv i FK TSC, na programu je sutra u 20 časova, na gradskom stadionu u Subotici.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na bazenu Prozivka, u kancelarijama JKP Stadiona u Hali sportova ili na blagajni stadiona u petak od 19 časova, po cenama od: zapad 300, istok 250, sever i jug 200 dinara.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio