Super Leto 2022 – Vremenska prognoza za 6. i 7. avgust u Subotici

Ovaj tropski vikend može da bude i nezaboravan ukoliko ste ga dobro isplanirali. Najčešća opcija okoline je da se bude negde kraj vode.

S tim u vezi preporučujemo da se u subotu odlučite za otvoreni bazen Dudova šuma, koji iz godine u godinu dobija epitet najurednijeg kupališta na severu Bačke. Pored toga čeka vas i zanimljiva sportsko rekretivna manifestacija „Super leto 2022“, gde ćete moći da osvojite i neke nagradice ali pre svega i da se zabavite sa svojim prijateljima uz Lovalova ekipu koja će brinuti za atmosferu i školicu sporta Su Team, koji će se pobrinuti da i klincima bude zanimljivo.

Super leto počinje u 17h, a prijave su još uvek otvorene na fejsbuk ili instagram stranici JKP Stadion ili možete vašu ekipu od tri člana prijaviti u subotu 6. avgusta lično na ulazu u bazen.

Subota će biti kakvu smo je i najavljivali, sa maksimalnih stepeni uz nešto jači severac koji će duvati brzinom do 6 metara u sekundi, dok će nedelja biti nešto svežija sa maksimalnih 33 stepena uz vetar iste jačine kao i u subotu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio