„Treba uživati u životu“ – Dragan Marinković Maca (Video)

Glumac, reditelj i još ponešto, Dragan Marinković Maca posetio je Suboticu. Tim povodom, on je Subotičane duplo obradovao.

Naime, tri osobe nagrađene su kompletnim autfitom u butiku DDG Fashion, od kojih je poznati glumac jednu nasumično odabrao u butiku, gde je i organizovano poslepodnevno druženje, zamišljeno kao zagrevanje pred predstavu „Kakva ti je žena, takav ti je život“, koja se igrala isti dan, u četvrtak uveče, na letnjoj pozornici na Paliću.

Na druženju u DDG Fashion butiku bili su pripremljeni i dodatni popusti, muzika i zakuska, a potom su neki od prisutnih počašćeni i ulaznicama za pomenutu predstavu.

Saradnja sa DDG Fashion butikom traje već neko vreme i najveća veza je ustvari lepo druženje.

– Traje već par meseci i oni imaju više lokala po Srbiji, hoće da rade ovo regionalno, tako da sa vlasnikom sam se dogovorio da ovde napravimo ovaj dan, u ovo naše slobodno vreme da napravimo neki giveaway, da nekog obučem. Tako da, družimo se. Tu je sjajna ekipa muzičara, lepa fešta, zakuska i na kraju krajeva, lepo se družimo.

Predstava „Kakva ti je žena, takav ti je život“ jedna je od omiljenih komedija na prostoru Balkana, a odkud ideja za prdsta u o kojoj mnogi ne bi smeli pisati monodramu sa ovakvim naslovom, Marinković je bio kratak i jasan.

– Kakav ti je partner takav ti je život. Ako naletiš na budalu, ispra ti mozak, slomi ona tebe, unazađuje, korak napred, 200 nazad i nema tu puno pameti.

Pored velikog broja uspešnih projekata koje je realizovao, postoje i oni nedovršeni. Jedan takav se izdvaja jer iako se završi nikad neće biti uformi u kojoj je započet.

-Trebali smo raditi, eto to mi je žao, otišao je Marko Živić. Trebali smo raditi Zelenu milju, i onda nas je ova korona i ovo sve ludilo poremetilo. Onda smo krenuli, pa je trebao biti maj i onda na kraju smo se poraspadali, posle toga Marko nas napustio…Sjajna ekipa glumaca.

Glumac, reditelj, voditelj, ugostitelj, interesantno je da je u svakoj brani na gornjoj lestvici uspešnosti. Ipak, kada je u pitanju kafana, to su uvek dani za pamćenje i priču. 

-Kafana je kod nas institucija. Sad da ja se šunjam ovo-ono, čim to moraš pitati, došao-pošao, impresionirao…Daaj… Kafana: sedi, šta ćeš popiti, možemo se dogovoriti, ne možemo-aj ćao. Kafana je institucija. Druga stvar, ja nisam voditelj, ja sam više šoumen. Ne znam ja to „izvol’te ko vam je ovo“… Ja to malo na sebi svojstven način. Imamo neke kvizove, tok šou emisije i to je ok, šta znam… E sad to više ne pije vodu, sad je nešto drugo interesantno i to je to. Sve ima svoj gušt. Imam i neki kabare sa muzičarima sjajnim. Ona priča ex Yu, pop-rock, stari dobri sarajevski dernek, malo Haris, Halid, Džej, ovo-ono… Suština: ono što sam po vokaciji, to najviše volim, glumac i reditelj, a ovo je sve negde usko vezano za moj posao.

U Subotici je bio više puta, a naš grad je nanjega ostavio snažan utisak.

-Subotica je predivan grad, ja ga stvarno volim… Mogao bi živeti ovde. Ovo ovde mi je tako lep grad da je ovo nemoguće. Prelep je.

I za kraj, poruka za Subotičane. Šta je to najvažnije za jedan lep život?

Mislim da je terapija jedino biti okružen dragim ljudima, normalnim, bez teških tema, repetiranih obrva, tamnih oblaka. Jednostavno ono, treba uživati u životu!

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio