Danas igra Spartak!

U sklopu 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije fudbaleri Spartaka gostuju Radničkom 1923. u Nišu. Utakmica se igra danas u 19 časova.

Plavi golubovi su vezali tri poraza u poslednja tri kola što je razlog više da na utakmicu na Čairu motivisani idu na pobedu, kako je šef stručnog štaba Slavko Petrović rekao na pres konferenciji održanoj ovog vikenda.

– Mene interesuje samo 11 igrača koji će izaći na teren da kroz borbu i veliku želju pokažu da žele da se vrate na to gde smo bili. Sigurno, biće i nekih iznenađenja koliko je moguće u ovom momentu. Što se tiče povređenih igrača, niko nam se ne vraća, tako da imamo isti igrački kadar koji je i prošlu utakmicu bio u opticaju, osim Morisa koji je pozvan u reprezentaciju Tanzanije u 23. – rekao je Petrović.

Prvotimac Aleksa Đurasović takođe je pozvan u reprezentaciju Srbije na prijateljsku utakmicu protiv Bugarske koja se igra  27. septembra. Predviđen je za utakmicu u Nišu kao starter u veznom redu.

– Znamo da nas očekuje u Nišu jedna zahtevna i teška utakmica, idemo motivisani i spremni da odigramo najbolje što možemo i ostvarimo pozitivan rezultat. – rekao je Đurasović.

Utakmica je na programu u 19h, a prenos uživo može se gledati na Arena tv.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio