Grad raspisao konkurs za razvoj mladih talenata Subotice

Komisija za dodelu sredstava za podsticanje razvoja mladih talenata Subotice objavila je juče Konkurs za dodelu sredstava.

Konkurs se raspisuje radi pružanja posebnih oblika pomoći talentovanim učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima, koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije, u obrazovnim ustanovama čiji je osnivač Republika Srbija.

Namena konkursa je i, kako stoji u saopštenju Gorana Ružića zamenika predsednika Komisije za dodelu sredstava, i nagrađivanje učenika osnovnih i srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima koje je ministarstvo nadležno za poslove prosvete utvrdilo kalendarom takmičenja i smotri. Dodeljuju se novčana sredstva za podsticanje razvoja do najviše 100 mladih talenata godišnje, tačnije do 20 studenata, do 40 učenika srednje i do 40 učenika osnovne škole.

Konkurs je otvoren od danas 23. septembra, pa do 07. oktobra. Dodatne informacije mogu se dobiti radnim danima od 8:00 do 14:00 časova na telefon 024/626-928 a opširniji tekst i obrazac za prijavu, dostupni su na zvaničnoj internet stranici Grada.

Direktan link za konkurs nalazi se ovde.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio