Još jedan poraz Plavih golubova – VIDEO

U 11. kolu Mozzart Bet Super lige Srbije FK Spartak gostovao je novajliji u najelitnijoj ligi FK Mladost Gat, koji svoje utakmice igra na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Pred malobrojnim gledaocima i jedna i druga ekipa su pokazali siromašan fudbal, sa malo smislenih akcija i još manje završnica sa šutom na gol.

U prvom poluvremenu uglavnom se sve dešavalo na sredini terena, uz mnoštvo pogrešnih pasova, jedan žuti karton Bjelovića i jedan Sekulića, s tim da je potonji upisao sjajnu asistenciju za jedini gol na meču koji je postigao Radulović. Još jedan šut Dimitrova za domaćine i jedan šut Stanića za Spartak bilo je sve za prvo poluvreme na Karađorđu.

Drugo poluvreme još siromašnije. Jedna jedina izglednija prilika domaćina po desnoj strani koju je osujetio Šimura ispred svog gola, izbacivši loptu u korner.

Gosti iz Subotice nisu imali ni jednu jedinu priliku za gol. Izgledali su potpuno nemoćni pred motivisanim igračima Mladosti Gat, kojima je ovo prva pobeda u prvenstvu.

Spartak je nakon ove utakmice upisao drugi poraz za redom i nakon 11. kola nalazi se jedanaestom mestu na tabeli, sa osvojenih 10 bodova i negativnom gol razlikom 9:10.

 

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio