Novi trenerski par FK Spartak Ždrepčeva krv, zvanično predstavljanje u četvrtak u podne

Nakon poraza u Nišu, Subotičani su se odlučili na smenu dosadašnjeg šefa stručnog štaba, Slavka Petrovića. S obzirom da je Plavim golubovima ovo bio četvrti poraz u nizu, očekivao se ovakav potez rukovodstva kluba.

Preuzevši tim u nezavidnoj situaciji Petrović je uspeo da za kratko vreme uvede preko potrebnu disciplinu, a kroz pojačane treninge je uspeo da podigne smopouzdanje kompletnoj ekipi, koja je na kraju uspela da ostane među superligašima.

Sjajno su Golubovi igrali i na početku nove sezone, a onda je usledio pad. Činilo se da ekipa može da se izvuče iz rezultatske krize, ali sve do Niša, u ovoj konstelaciji, sledili su samo loši rezultati.

Povodom smene trenera predsednik Fk Spartak Ždrepčeva krv osvrnuo se na protekli period rekavši da je bilo utakmica u kojima su zaslužili više i da sreća ipak nije bila na njihovoj strani.

– Želim da se zahvalim dosadašnjem treneru Slavku Petroviću na svemu što je uradio za naš klub. Krajem prošle sezone je preuzeo tim u nezgodnom momentu, ali je bez većih problema uspeo da podigne ekipu i obezbedi opstanak u ligi. Ova sezona je počela dobro, međutim, desio se pad u poslednjih nekoliko utakmica i nismo uspeli da se izvučemo iz krize. Slavko je pravi profesionalac, čovek koji sebe daje 24 sata dnevno za posao koji radi. Ja mu se ovom prilikom zahvaljujem na korektnoj saradnji i želim mu sve najbolje u nastavku karijere. – rekao je predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv, Nikola Simović.

Danas, u toku dana, na zvaničim stranicama Spartaka, pojavila se vest da su novi trenerski par Ljubiša Dunđerski kao glavni i Savo Pavićević kao pomoćni trener. Njihovo pedstavljanje zakazano je za četvrtak 22. septembar u podne.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio