Obaveštenje o planiranim prekidima u isporuci električne energije za 19. septembar u Subotici

Elektrodistribucija “Subotica” obaveštava da će zbog radova na elektroenergetskim objektima doći do prekida u isporuci električne energije 19. septembra u Subotici, na lokacijama i u terminima navedenim u nastavku:

Subotica

08:45 – 12:45

U ulicama i delovima ulica u okolini: Naselje Ker ( između Skerlićeve i Jaše Ignjatovića sa okolinom – Ivana Antunovića sa okolinom ), Palmotićeva i Ruđera Boškovića sa okolinom, Cankareva, Skenderbegova, Gundulićeva sa okolinom, Kolubarska, Marka Oreškovića od Ivana Antunovića do Dragojle Jarnevića, Unska, Brodska, Filipa Višnića, Đule Valija, deo Kalora Milodanovića, deo Dragojle Jarnevića, Ivana Kukuljevića, Kladovska, Ogulinska, Kostolačka, Takovska, Vladimira Đanića ( Velebitska ), na Somborskom putu u poslovnom centru u okolini stadiona FK“Bačka“ ( Savić hala, Trošarina ).

09:05 – 14:00

U ulicama i delovima ulica u okolini: Lošinjska, Loznička, Balkanska,  deo Bikovačkog puta oko Živinarske farme sa okolinom ( salaši ), deo Futoške između ( Bikovačkog puta i 367.Nove ), 376.Nova,  deo Čantavirskog puta u okolini, Aleksandrovi salaši na Klisi.

Đurđin

09:00 – 12:00

U ulicama i delovima ulica sa okolnim salašima: Mišićevski put, Bajmočki put, Železnička, Bačvanska br.( 3, 4, 6 ), Narodnog Fronta br.2.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio