Slavko Petrović: „Ne tražimo izgovor, interesuje nas samo tri boda!“

Na pres konferenciji povodom utakmice 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije u kojoj Fk Spartak Ždrepčeva krv dočekuje Fk Napredak iz Kruševca, u subotu od 20 časova na gradskom stadionu u Subotici, govorili su šef stručnog štaba Spartaka Slavk Petrović i prvotimac Stefan Filipović.

– Posle utamice u Novom Pazaru u Novom Pazaru 10 igrača se požalilo na stomačne probleme i kompletan stručni štab ali mi ne tražimo izgovor, interesuje nas samo tri boda. – rekao je Slavko Petrović istakavši da je Subotica neosvojiva tvrđava nadajući se da tako ostati i posle ove utakmice.

Stefan Filipović je govorio o protivniku koji dolazi u Suboticu sa dozom samopuzdanja, pošto su u prošlom kolu uspeli da uzmu sva tri boda protiv Fk Mladost Gat.

– Ne sumnjam da, ukoliko sutra budemo izvršili sve zadatke koje nam šef bude zadao, da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. – siguran je Filipović, jedan od standardnih štopera Spartaka.

Utakmica Spartak : Napredak na programu je sutra od 20 časova na gradskom stadionu u Subotici. Karte su u pretprodaji na bazenu Prozivka i u kancelarijama JKP Stadiona u Hali sportova, a biće u prodaju na dan odigravanja utakmice na blagajnama stadina od 19 časova.

Ulaznice za Zapad 300, Istok 250, Sever i Jug 200 dinara.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio