U 10. kolu Mozzart Bet Super lige Srbije pala neosvojiva tvrđava u Subotici – VIDEO

Oko 1000 gledalaca na Gradskom stadionu u Subotici, gledalo je večeras u 10. kolu Mozzart Bet Super Lige Srbije, stiče se utisak, prijateljsku utakmicu između Fk Spartak Ždrepčeva krv i Napretka iz Kruševca.

Napredak je vidno raspoložena ekipa koja je iz prošlog kola prvi put izvukla sva tri boda i na krilima te pobede došla u Suboticu na megdan ekipi koja je iz predhodnog kola, sem poraza, izvukla i stomačni virus sa kojim se borilo proteklih par dana čak četrnaest igrača i ceo stručni štab.

Sam početak utakmice pokazao je da su gosti došli rešeni da igraju za tri boda i odmah su krenuli napadački, što im se isplatilo. Visoki pritisak na štopera Ostojića urodio je plodom, pošto je ovaj poklonio loptu igraču Napretka Jovanoviću koji je odmah istu ubacio ispred gola Spartaka, da bi na nju utrčao Sarić i iz prve šutirao za gol sa kojim se otišlo na odmor. Do kraja poluvremena bilo je par pokušaja sa distance sa jedne i druge strane ali bezuspešno.

Drugo poluvreme je bilo još manje uzbudljivo iako je Napredak već u 64. minutu postigao gol iz prekida sa poludistance na ubačenu loptu koju je u skoku preglavao jedan od igrača Spartaka ali samo na drugu statitivu svog gola gde je glavom dočekao Đeković za 0:2.

Od tada, kao da su domaći igrači odustali, počeo je period utakmice gde se stekao utisak da je susret prijateljski. Međutim, uvođenjem Morisa, Stajkovića i Hrstića, šef Golubova Slavko Petrović dobio je na agresivnosti i ekipa je krenula ka golu protivnika, da bi u 88. minutu Obradović postigao gol, tako što je visoku loptu koju su svi prisutni videli u rukama golmana Petrića, skrenuo glavom u gol. Srećković je u 90 minutu propustio sjajnu priliku da izjednači, ali nije imao dovoljno koncentracije i Napredak je na kraju iz Subotice otišao sa sva tri boda.

U nastavku možete videti najzanimljivije detalje sa meča.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio