Vremenska prognoza za 10. i 11. septembar u Subotici

Počeću da verujem da muzika utiče na vreme. Da nisam bio prisutan možda i ne bih tako razmišljao, ali jesam. Uz dobru muziku vreme brže prođe ali da oblaci nestanu i kiša stane!? To nisam video do sad.

U petak je Danica Crnogorčević pevala tradicionalnu srpsku muziku na centralnom trgu u Subotici. Bio je pun centar i svi su pevali. Kažu čulo se u celoj Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Kiša je stala i oblaci su nestali…

Subota će uskoro da se obelodani. Noće je sveža, predivna za spavanje, biće i kiše do jutra, ali neće kasnije kada sunce izađe pa do njegovog zalaska. Najavili su maksimalnih 26 stepeni uz umereni vetar sa severozapada brzine do 5 metara u seknudi, kaću biće i povremenih udara vetra do 40 kmk na čas. U nedelju i hladnije za 2 stepena uz nešto slabiji vetar i bez kiše.

Nepovolјna biometeorološka situacija može usloviti pojačanje tegoba kod većine hronično obolelih. Poseban oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Reumatski bolovi, pospanost i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. Preporučuje se povećana koncentracija svim učesnicima u saobraćaju.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio