Vremenska prognoza za 12. septembar u Subotici

Svaki ponedeljak donosi sa sobom određenu dozu mistike, jer bez obziro koliko organizovan, nikad ne znaš šta ti nova radna nedelja donosi.

Ipak, najbitnije je verovati u ono što radiš i uvek biti u pripravnosti u slučaju da se dese neke nepredviđene stvari. Kada imaš takve sposobnosti onda posao ne bi trebao da bude previše stresan, iako sam po sebi posao u svom sastavu ima tu neizbežnu dozu stresa.

Stres s eliminiše sportom ili nekim mirnijim hobijem, ali i alkoholom. Zavisi od osobe. Mada, ima i onih koji upražnjavaju sva tri čina čišćenja od stresa. Pa da uđemo u ponedeljak sa jednom vrlo kratkm ali ohrabrujućom rečenicom: „Sve se da rešiti“.

Poneljak će nam maksimalno doneti 23 stepena uz severozapadni vetar koji će duvati brzinom do 6 metara u sekundi. U nekoliko navrata biće malo jačih udara vetra i do 40 km na sat. Kiše, kažu meteorolzi neće biti.

Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa kardiovaskularnim problemima. Meteoropatske reakcije u formi reumatskih bolova i promenlјivog raspoloženja očekuju se pretežno u severnim i istočnim delovima zemlјe. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje pojačana koncentracija.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio