Vremenska prognoza za 8. septembar u Subotici

Postepeno povećanje temperature iz dana u dan sigurno skriva neko naglo zahlađenje. Tako je i u životu. Neka viša sila ti postepeno i na kašikicu daje i onda ti nešto naglo uradi kontra svemu tome, tek da se ne opustiš. 

Kažu da je to povezano sa energijom pojedinca. Dokle god su ti misli dobre i dobro odašiljaš tamo negde u vasionu, ona ti vraća isto tako, čak zna da bude darežljiva, pa ti servira malo više nego što zaslužiš. Tada te okolina smatra srećnom osobom.

Pa kako da ima sreće onaj koji viče okolo da nema sreće i da je baksuz!?

Četvrtak će dostići svojih 30 stepeni, kako je najavljivano ranije i biće prelep letnji dan sa umerenim vetrom sa juga koji će duvati brzinom do 4 metra u sekundi. Jedina mana mu je što će širiti polen ambrozije, koji se inače nalazi u vazduhu u velikoj količini, te se upozoravaju osobe alergične na ovu biljku da budu oprezni.

Biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika. Astmatičarima i osobama sa obolјenjima srca se savetuje opreznost. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolјa, reumatski bolovi i neraspoloženje. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio