Spartak je spreman otišao po 3 boda u Surdulicu

Mocart Bet Super Lige nastavlja dalje a u sledećoj ukatmici 17. kola FK Radnik iz Surdulice dočekaće FK Spartak Ždrepčeva krv u nedelju 30. oktobra, sa početkom u 13 časova, na stadionu u Surdulici.

Za fudbalere Radnika ovo će biti presudna utakmica jer se trenutno nalaze u nezavidnoj situaciji, na poslednjem mestu tabele, dok šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv Ljubiša Dunđerski smatra da će time i za naše subotičke prvotimce ovo biti teška utakmica, a otežavajuču okolnost predstavlja i teren na kojem će se utakmica igrati.

Spartak ide da igra dobru utakmicu i da proba da uzme bodove, samo to nam je cilj. – naglašava Dunđerski i dodaje da veruje kako će se propuštene šanse protiv ekipe Lučana, odličnom igrom Spartaka sada vratiti na utakmici u Surdulici, sa koje Spartak neće doći bez osvojenog poena.

Jedan od vitezova koji je spreman za borbenu utakmicu je prvotimac Janko Tumbasević i on podseća da FK Radnik ima dosta dobrih igrača, da ih u Surdulici očekuje uzavrela navijačka atmosfera, pa fudbaleri subotičkog Spartaka sa velikom željom moraju ući u utakmicu kako bi na kraju bili neporaženi.

Nadam se da se, uz dobro zalaganje igrača, možemo vratiti bez poraza. Dosadašnji pomak i bolja igra, kao i naše iskustvo značiće nam na terenu ali mislim da će veća želja presuditi – ističe Tumbasević.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio