„Atmosfera pred utakmicu protiv Maldosti iz Lučana je odlična“ – VIDEO

U ponedeljak 24. oktobra, na Gradskom stadionu u Subotici, sa početkom u 18:00 časova igraće se Prvenstvena utakmica 16. kola Mocart Bet Super lige Srbije, u kojoj domaćin Spartak Ždrepčeva krv očekuje ekipu Mladosti iz Lučana.

Šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv, Ljubiša Dunđerski izjavio je da je ekipa Mladosti iskusna ekipa sa dobrim igračima iako su trenutno nezasluženo na mestu na kojem se nalaze na tabeli, a dolazak ekipe Mladosti može biti samo potvrda odlične igre Sparkata u poslednje četiri utakmice.

Ovo nam je treće finale koje kreće i pošto smo u dva već pobedili, ubeđen sam da će i treći trofej ostati u našoj vitrini – istakao je Dunđerski i dodao kako je atmosfera u timu odlična i da je trenažni proces za ovu utakmicu odrađen na pravi način. Sa ovom konstatacijom složio se i prvotimac Spartaka Ždrepčeva krv, Srđan Hrstić koji kaže da ekipa plavih Golubova sada ima veliko samopouzdanje zbog prethodne dve vezane pobede. Hrstić se osvrnuo i na svoju povredu rekavši da je oporavak bio dug i postepen.

– Gol dođe sa trudom jer tada cela ekipa radi i nadam se da će tako biti i sutra, na utakmici protiv ekipe Mladosti – zaključio je prvotimac subotičkog Spartaka.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio