Edukacija Saveta za brezbednost saobraćaja u osnovnim i srednjim školama

U četvrtak, 6. oktobra Savet za brezbednost saobraćaja Grada Subotice će u osnovnim škulama „Jovan Mikić“ i „Kizur Ištvan“ organizovati edukacije na montažnom saobraćajnom poligonu za sve đake prvake pomenutih škola.

Vreme početka edukacije u OŠ „Jovan Mikić“ je u 13.30 u fiskulturnoj sali, a u školi „Kizur Ištvan“ u 16.00 časova, takođe u fiskulturnoj sali. Istog dana u prepodnevnim satima biće organizovani štandovi na mlečnoj pijaci o pravilnom i brezbednom učestvovanju u saobraćaju, namenjeni našim najstarijim sugrađanima. Štandovi će biti postavljeni u 09.00 časova na pijačnom ulazu od strane Sinagoge.

Sutradan, u petak s početkom u 12 časova, učenicima srednje tehničke škole saobraćajnih smerova biće održana edukacija na temu bezbednog učešća u saobraćaju iz ugla lica koje je stradalo u saobraćajnoj nezgodi. Istog dana, s početkom u 17.30 časova, biće održana edukacija namenjena vozačima mopeda i motocikala. Obe edukacije će se održati u sali 1 Nove opštine.

Takođe će, u petak na gradskom trgu, u periodu od 12.00 do 16.00 časova, biti postavljeni štandovi za građane s prigodnim poklonima na temu bezbednog učešća u saobraćaju.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio