Memorijalni turnir „Luka Andrašić“ 15. oktobra u Hali sportova

U subotu 15.10.2022, sa početkom u 10:00 časova, u Hali sportova u Subotici biće održan četvrti po redu Memorijalni turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom „Luka Andrašić“. Organizatori turnira su STK Spartak Infostud iz Subotice, STKI Spin iz Novog Sada i Stonoteniski savez osoba sa invaliditetom Srbije – STSOSI. 

Turnir se organizuje u znak sećanja na Luku Andrašića, stonotenisera STK Spartaka Infostud iz Subotice i STKI Spin iz Novog Sada, koji je za kratko vreme uspeo da osvoji čak tri titule prvaka Srbije u konkurenciji osoba sa invaliditetom, jedno evropsko ekipno zlato i bio je olimpijska nada za igre u Tokiju. Branio je boje paraolimpijske reprezentacije Srbije, ali i nastupao na takmičenjima u ”regularnoj” kategoriji sa svim ostalim stonoteniserima njegovog uzrasta u Srbiji.

Turnir „Luka Andrašić“ je bodovni turnir najvećeg nacionalnog ranga i očekuje se učešće velikog broja takmičara, među kojima će se naći i osvajači olimpijskih, svetskih i evropskih medalja u dresu reprezentacije Srbije.

Pozivamo sve ljubitelje stonog tenisa da u subotu 15.10.2022. u 10:00 časova posete stonotenisku salu u Hali sportova u Dudovoj šumi u Subotici i uživaju u stonoteniskim mečevima.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio