Mlađi rvači i džudisti iz Subotice uspešni proteklog vikenda

Proteklog vikenda rvači Spartaka uzeli su učešće na “Trofeju Pančeva”, turniru u rvanju grčko rimskim stilom koje je održan u Pančevu i tom prilikom osvojili su devet medalja – četiri zlatne, četiri srebrne i jednu bronzanu.

Zlato su u konkurenciji do 9 godina osvojili David Štefanek u kategoriji do 22 kg i Mihajlo Buljovčić u kategoriji do 29kg a u kategoriji do 11 godina, zlato je pripalo Draganu Tankosiću u kategoriji do 29 kg i Leu Molnaru u kategoriji do 52 kg. Uspešne su bile i rvačice Spartaka koje su osvojile srebrne medalje, Beata Kontra u kategoriji do 55 kg u konkurenciji do 15 godina i Tunde Kontra u kategoriji do 57 kg u konkurenciji do 17 godina.

Veoma uspešan bio je i džudista Aleksandar Štajnfeld iz Subotičkog kluba “Mija & Zorka”  koji je na Prvenstvu Srbije u konkurenciji mlađih pionira u kategoriji do 42 kg osvojio zlatnu medalju. Takmičenje je održano u sportskom centru “Šumice” u Beogradu, uz učešće 254 takmičara iz 77 klubova a našeg zlatnog takmičara predvodio je trener Slavko Bašić.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio