„Moja prva plata“ u Zrenjaninu

U Zrenjaninu je juče održana promocija programa „Moja prva plata“ koji sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Ministarstva omladine i sporta, Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu i Privredne komore Srbije.

Promocija je održana u organizaciji Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i uz podršku Kulturnog centra Zrenjanina. „ Želim da vam se zahvalim jer vi spadate u onih pet odsto ljudi koji urade nešto za sebe, izađu iz kutije i krenu da traže posao, da čuju informacije.

Nažalost, mnogi danas misle da se podrazumeva to da im se posao nudi, da se njihova karijera razvija na takav način, bez ulaganja napora. Čestitam i na tome što ste danas došli, to je velika razlika u odnosu na mnoge mlade ljude.“ – izjavila je Izabela Balint ispred Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina.

U Zrenjaninu su otvorene su 232 pozicije, mladima srednjeg obrazovanja obezbeđena je mesečna novčana naknada u iznosu od 25.000,00 dinara, dok za one visokog obrazovanja naknada iznosi 30.000,00 dinara. Rok za prijavljivanje na ovaj konkurs je 31. oktobar.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio