Najava utakmice 1/16 finala Kupa Srbije – FK Rad : Fk Spartak

Povodom predstojeće utakmice 1/16 finala Kupa Srbije koja se igra u sredu 19. oktobra, gde FK Rad iz Beograda dočekuje FK Spartak Ždrepčeva krv iz Subotice, danas je održana pres konferencija Subotičana. Utakmica šesnaestine finala počinje u 18 časova na stadionu Kralj Petar I, u Beogradu.

Zna se da je ovo Kup sa najviše izmenađena i najviše padanja favorita u prvom kolu. Stručni štab fudbalskog kluba Spartak, zajedno sa mnom i sa igračima želi da opravda ulogu favorita na papiru, želja nam je da muški i borbeno odigramo utakmicu i plasiramo se u sledeći krug takmičenja. – izjavio je Ljubiša Dunđerski, šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv i objasnio da je u skladu sa tom željom rađen i trenažni proces. Prema njegovim rečima, ekipa je spremna i ide na pobedu, jer je samo to cilj Subotična na sutrašnjoj utakmici.

Prvotimac FK Spartaka Ždrepčeva krv, Aleksandar Tanasin izjavio je da se, posle pobede nad ekipom Kolubare iz Leskovca, samopouzdanje vratilo u ekipu, vlada dobra atmosfera i svi igrači Spartaka veruju u pobedu i nadaju se da će opravdati očekivanja.

U osvrtu na prethodnu utakmicu sa ekipom Kolubare iz Leskovca, domaćini konferencije izjavili su da se svaka utakmica igra kao da je finale, pre svega zbog samopouzdanja ekipe koja veruje da će i sutra odneti pobedu u gostima i što pre se vratiti u pobedničku formu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio