Oštre reči Simovića zbog nedosuđenog očiglednog penala

Nakon završene utakmice 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije u Subotici između Spartaka i Mladosti iz Lučana, koja je završena rezultatom 1:1, veliko nezadovoljstvo zbog čudnih odluka sudije Srećkovića izrazio je predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv Nikola Simović.

U svom saopštenju objavljenom na oficijelnim stranicama Spartaka na društvenim mrežama, Simović je oštro kritikovao glavnog sudiju Marka Srećkovića zbog nedosuđenog očiglednog penala u prvom poluvremenu.

„Večeras se u Subotici desila pljačka! Glavni sudija Marko Srećković u tandemu sa VAR sudijom Stankom Ostračaninom, bili su nažalost, glavni akteri večerašnje utakmice, u kojoj Spartaku nije bilo dozvoljeno da dođe do pobede, koju je po svemu prikazanom itekako zaslužio. Očigledan penal za Spartak, na isteku 30. minuta, sudija Srećković možda „nije video“, ali je neobjašnjivo da je VAR soba ostala nema. Da je došao sa idejom da pokrade Spartak, sudija Srećković pokazao je i u 58. minutu, kada je dosudio nepostojeći penal za Mladost, i to nakon što je pustio prednost od 6 sekundi?! Iako je ova odluka promenjena nakon intervencije VAR sobe, zaključak je jasan: Očigledan penal za Spartak se ne sudi čak ni nakon gledanja usporenog snimka, ali se nepostojeći penal za Mladost iz Lučana svira bez razmišljanja!

Protiv Spartaka je ove sezone svirano 5 penala, dok u našu korist nije sviran niti jedan! Večerašnji lopovluk u režiji pomenutog sudijskog dvojca je dokaz da neko sistemski radi protiv nas u nameri da nas izbaci iz lige, ali u tome neće uspeti! Spartak više neće ćutati! Ovim putem pozivam sudijsku organizaciju da pokaže svoj integritet i najoštrije sankcioniše izvršioce večerašnjih nedela!“

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio