Pobedom protiv Kolubare, Spartak Ždrepčeva krv prekinuo seriju poraza

Utakmica 15. kola Mocart Bet Super lige između ekipe Spartak Ždrepčeva krv i tima Kolubare iz Leskovca završena je željno iščekivanom pobedom domaćina 2:1.

Šef stručnog štaba ekipe Kolubare Dejan Đurđević izjavio je da je ova utakmica bila veoma važna za domaćina što se videlo po njihovom odnosu i načinu na koji su otvorili utakmicu jer su, po rečima Đurđevića, već u prvih 15 minuta pritisli ekipu Kolubare koja je startovala uplašeno i nemirno. Prvi gol je gostima ipak omogućio da se stabuilizuju i poluvreme mirno privedu kraju.

Dogovor je bio da igrači nastave u tom ritmu ali je Spartak ponovo startovao jako. – ocenio je Đurđević i dodao kako je Spartak direktnim loptama puštao Kolubaru tamo gde je najopasnije a to je šesnaesterac, sa Obradovićem koji je veoma tvrd igrač Spartaka što je na kraju i dovelo do poreokreta rezultata u korist domaćina sa 2:1. „Nažalost imali smo i povredu našeg igrača tako da smo poslednjih 15 minuta igrali sa 10 fudbalera. Spartak je danas pobedio jer je više želeo pobedu, bili su borbeniji, čvršći i odlučniji i ja im čestitam na tome. – zaključio je šef stručnog štaba ekipe Kolubare uz konstataciju da se Prvenstvo nastavlja i da je još dug put pred njima.

Ljubiša Dunđerski, šef stručnog štaba ekipe Spartaka Ždrepčeva krv naglasio je kako je ovo bila utakmica od velikog značaja.

Danas smo bili pravi, svesno smo ušli u rizik utakmice, ostavljali smo 1 na 1 naša dva štopera, svesno da bi rizikovali. U prvih petnaest minuta žao mi je što nismo iskoristili jednu od tri šanse, pogotovo onu sa Srećkovićem već u drugom, trećem minutu, ali posle toga ipak dajemo gol. – izjavio je Dunđerski uz objašnjenje da se u drugom poluvremenu tražilo od igrača da izađu i ponove prvo poluvreme koje je, prema njegovim rečima bilo fenomenalno. – Pokazala se jača želja i jača volja i na kraju su, po meni zaluženo osvojena 3 boda u Subotici. – ponosno ističe šef stručnog štaba Spartaka Ždrepčeva krv i dodaje kako u nastavku prvenstva sledi grčevita borba zadnjih osam klubova ali i kako je ubeđen da će „Golubovi“ subotičkog Spartaka izaći iz te zone ako nastave da sa ovakvom voljom, željom i hrabrošću igraju na terenu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio