Spartak u 15. kolu dočekuje Kolubaru na Gradskom stadionu u Subotici – VIDEO

Utakmica 15. kola Mocart Bet Super lige između fudbalera FK Spartak Ždrepčeva krv i ekipe Kolubara iz Lazarevca odigraće se 15. oktobra u 15 časova na gradskom stadionu u Subotici.

Šef stručnog štaba FK Spartak, Ljubiša Dunđerski ocenio je da je ekipa svesna činjenice da je za njih finale već uveliko počelo i da više nemaju pravo na grešku.

Trenažni proces ovonedeljnog mikrociklusa bio je odrađen vrhunski kada su u pitanju odnosi igrača prema treningu, zahtevima i ideji koju želimo da uradimo sutra protiv ekipe Kolubare. Ubeđen sam da će sutra na teren izaći jedna ekipa Spartaka koja poseduje želju, volju a i znanje potrebno da tri boda ostanu u Subotici i da konačno otvorimo vrata ka mirnijim lukama. – istakao je Dunđerski uz najavu da će se FK Spartak Ždrepčeva krv vratiti na kolosek koji zaslužuje.

Dunđerski je izjavio da je svestan zadatka koji je pred njima ali i naglasio činjenicu da je fudbal ponekad i moranje, da svaka utakmica služi za dokazivanje i da ona može biti posao za napredak. – Moranje će biti samo dodatni motiv, a najvažnije od svega je da nešto želiš. – zaključio je Dunđerski. Na pitanje da li se očekuje neka posebna taktika od tima Spartaka, šef stručnog štaba kaže da je „taktika odlična stvar dok igrač sam ne odluči da ono što vidi na terenu, ne promeni u svoju korist“.

Golman Spartaka Filip Manojlović smatra da će sutrašnja utakmica biti jako bitna utakmica za njih.

Kolubara je jak i čvrst tim, ali mislim da ćemo dobro odgovoriti tome, da smo taktički deo treninga odradili kako treba i da sa dozom samopouzdanja i vere ulazimo u utakmicu jer igramo kući – izjavio je Manojlović i uputio javni poziv svim građanima Subotice da u subotu, 15. oktobra u 15 časova dođu na gradski stadion i navijanjem podrže svoj tim.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio