Digitalizacija biznisa u Subotici

Subotički IT klaster, u četvrtak, 24. novembra u hotelu Galerija, po četvrti put organizuje edukativnu konferenciju „ IT4business “-a koja kao temu ima „ Digitalnu transformaciju biznisa “.

Pokušaćemo da se fokusiramo na digitalnu transformaciju biznisa i da razbijemo stigmu koja postoji kod naših privrednika u vezi digitalne transformacije jer želimo da im, kroz interesantna predavanja, pokažemo koje su višestruke koristi digitalne transformacije koja je neminovna za sva poslovanja. – izjavio je menadžer IT Klastera Subotica Oliver Guganović i dodao da će najviše koristi od ove konferencije imati privrednici i firme koje se prijave kako bi uvideli da digitalna transformacija biznisa unapređuje poslovanje.

Iako taj proces deluje strano i nepristupačno nekim privrednicima Subotice, beneficije koje se stvaraju u uštedi resursa, vremena, poboljšanju procesa nakon digitalne transformacije su ogromne. Taj proces u koji se ulazi je nešto što je mistično kod privrednika Subotice i mi želimo to ovim predavanjima da im približimo – ističe Guganović.

U toku konferencije prisutnima će se obratiti dr Bogdan Ubiparipović koji će predavati na temu “Digitalna transformacija kao poslovni proces”, potom Filip Mrdak koji će izlagati na temu “Programi i rezultati Centra za digitalnu transformaciju”, Jasna Kovčin o “Vodiču za uspešnu digitalnu transformaciju preduzeća u uslovima neizvesnosti i brzih promena”, Dragan Nagulić govoriće o “Izazovima digitalne transformacije u praksi”, kao i Mirko Panić.

Događaj za cilj ima spajanje malih, srednjih i velikih firmi sa IT profesionalcima, radi širenja znanja o novim trendovima i mogućnostima koje svi biznisi mogu da iskoriste, a fokus na digitalnoj transformaciji biznisa predstaviće svim posetiocima kada je pravo vreme da se uđe u proces digitalne transormacije, kako da prepoznate da li je biznis spreman za transformaciju, koji su procesi, najčešće greške i najveći izazovi.

Zainteresovani za prisustvo na konferenciji moju da se prijave do 21. novembra putem internet sajta it4business.rs

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio