FK Spartak Žk završava prvi deo sezone na krovu tržnog centra Voždovac

U okviru 19. kola Mocart Bet Superlige, fudbalski klub Spatrak Ždrepčeva krv odigraće sutra 13. novembra utakmicu protiv Fudbalskog kluba Voždovac iz Beograda. Početak utakmice zakazan je 19 časova i 30 minuta, a meč između ekipe „zmajeva“ i „plavih golubova“ odigraće se u Beogradu, na krovu tržnog centra, na stadionu FK Voždovac.

Ovo kolo ujedno je i poslednje u kalendarskoj godini i njime počinje duže pauza u zimskom periodu zbog odigravanja Svetskog prvenstva u Kataru. Voždovac je trenutno sedmi na tabeli sa 28 osvojenih bodova, dok se Sparkat sa 18. bodova nalazi na 11. mestu.

Idemo na utakmicu sa ekipom koja je odlično organizovana. Utakmicu igramo na veštačkoj podlozi što znači da se moramo što pre prilagoditi i utakmicu otvoriti na najbolji način koji želimo –  – istakao je šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv, Ljubiša Dunđerski i dodao da se sa istim odnosom i disciplinom subotička ekipa mora pokazati u pravom svetlu kako bi se sa što više bodova vratila kući.

Pre par dana osvojili smo velika tri boda i ostvarili pobedu protiv Partizana, pa se atmosfera podigla na još veći nivo. – istakao je Aleksa Đurasović uz naglasak da će se fudbaleri Spartaka u meču sa ekipom Voždovca truditi da zadrže isti, pozitivni stav i da sa maximalnom posvećenošću ostvare pobedu.

U osvrtu na utakmicu sa Partizanom, Dunđerski je izrazio očekivanje da će fudbaleri Sparkata Ždrepčeva krv koji su tokom utakmice sa crno belima priredili odličnu igru, sutra sa ekipom Voždovca napraviti – još bolju predstavu koju će još više da usavrše, iskažu svoj talenat i znanje kako bi publika bila još zadovoljnija – baš kao što je to nekada činio glumac Zoran Radmilović igrajući u Ljubišinoj omiljenoj predstavi „Radovan III“, što će ujedno i da pokaže kako pobeda protiv Partizana nije bila slučajna.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio