Gaga Antonijević novi potpredsednik Spartaka

Pre jučerašnjeg duela između FK Spartak Ždrepčeva krv i FK  Vojvodine iz Novog Sada naš klub je dobio prvo zimsko pojačanje u novom potpredsedniku i sufinansijeru kluba proslavljenom režiseru, scenaristi i producentu Predragu Gagi Antonijeviću.
Gaga Antonijević je odlučio da se oproba i u sportskim vodama i nakon završenih dogovora sa rukovodstvom Spartaka je istakao.
Smatram da je sport uz kulturu najvažniji za pravilni razvoj naše dece i mladih. Zato želim da dam i lični doprinos. Spartak je pogotovo inspirativan i perspektivan klub jer dolazi iz multinacionalne sredine. Sa ljudima iz Spartaka gajim dugogodišnje prijateljstvo koje je sada krunisano i ovim dogovorom. Moram da kažem da sam ponosan što ću svoje životno iskustvo stečeno u nekim drugim oblastima mog profesionalnog rada imati priliku da proverim i na polju sporta. Subotica je multinacionalan i multikulturalaran grad koji je u meni oduvek izazivao tople emocije i nadam se da će Subotičani prepoznati sa kojom emocijom i energijom ulazim u ovaj novi posao.
Novi potpredsednik se osvrnuo na njegov zadatak u klubu.
Biću  zadužen za promociju našeg kluba i sporta u celini, a posebnu pažnju ću posvetiti mlađim kategorijama kluba jer je moja misija kao umetnika, a sada i kao sportskog radnika, da kod dece u našoj školi fudbala razvijamo i telo i duh. Samo takav rad može da učini da ta deca postanu pre svega dobri ljudi, a samim tim i dobri sportisti.
Predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv, Nikola Simović, nije krio oduševljenje ovim dogovorom.
Mislim da o Gagi Antonijeviću ne treba trošiti reči. Ponosan sam što smo postigli ovaj dogovor i što se Gaga priključio našem timu. Pored finansijskog efekta koji će dodatno stabilizovati naš klub, nemerljva korist će doći i na polju promocije našeg kluba. Sigurni smo da smo postigli dogovor sa najboljim znalcem svog zanata.
  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio