Raspoloženi Spartak ide na megdan zaletelom Partizanu

Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv odmeriće svoje snage sa ekipom fudbalskog kluba Partizan iz Beograda u četvrtak, 10. novembra. Domaćin Partizan očekuje fudbalere Spartaka u 16 časova i 30 minuta na stadionu Partizana u Beogradu. Reč je o zaostalom meču sedmog kola Mocart Bet Superlige Srbije.

Igrački kadar Partizana trener Gordan Petrić doveo je na fenomenalni nivo. Što se tiče fudbalera Spartaka, imamo par povređenih igrača i par igrača sa žutim kartonima koji, ako dobiju karton protiv Partizana ne mogu da igraju protiv Voždovca. Zato još uvek nije odlučeno ko će činiti konačni tim Spartakovih fudbalera – izjavio je šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv Ljubiša Dunđerski i naglasio da svi subotički fudbaleri, nakon zasluženog boda protiv ekipe Vojvodine, igraju odlično, a takav je i ambijent u celom timu.

Daćemo sve od sebe da sutra odigramo jednu dobru takmičarsku utakmicu, idemo spremni i svaki bod nam je bitan – istakao je Dunđerski.

Prvotimac FK Spartak Ždrepčeva krv Petar Stanić rekao je da sa svojim timskim kolegama ide u Beograd kako bi osvojili bodove.

Gledaćemo da Partizan ne gledamo kao Partizan nego kao sledeću utakmicu iako su ekipa za respekt. – poručio je Stanić i pozvao sve navijače Spartaka da ih i sutra podrže do pobede jer bi ovo mogla biti fudbalska utakmica na kojoj će Spartak da iznenadi Partizan.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio