II kolo Gimnastičke lige Srbije uz zapažene rezultate GD Partizan – Željezničar

Na takmičenju II kola Gimnastičke lige Srbije, koje je tokom vikenda održana u Nišu, sportisti subotičkog gimnastičkog društva “Partizan – Željezničar” ostvarili su zapažene rezultate.

Tim u sastavu Bakač Mikša, Bako Ivan i Vizin Nikša, u najmlađoj I selekciji ekipno je osvojio 3 mesto. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji od subotičana bio je Bakač Mikša koji je osvojio 3. mesto. Najveći uspeh subotički gimnastičari ostvarili su u II selekciji, ekipnim osvajanjem prvog mesta u sastavu ekipe: Marton Erik, Laudis Nanaši Dragan, Šoltes Elen i Herceg Aron.

Uspeh su zabeležili i u pojedinačnoj konkurenciji gde je Marton Erik osvojio 1. mesto. IV selekcija imala je jednog predstavnika, Čupak Aleksu koji je zauzeo 4. mesto. Trener na ovom takmičenju bio je Damir Demšedi, a sudija Robert Milutinović. U toku takmičenja proglašeni su i sveukupni pobednici za 2022. godinu zbrajanjem I i II kola. U I selekciji gimnastičkog društva “Partizan Željezničar” ekipno je osvojio 2. mesto. Pored ekipne titule, osvojili su i jednu medalju u pojedinačnoj konkurenciji pošto je Bakač Mikša na kraju zauzeo 3. mesto.

II selekcija je ekipno najbolja u Srbiji, a najviše se istakao Marton Erik koji je osvojio zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji. Bronza u IV selekciji pripala je, u pojedinačnoj konkurenciji, Aleksi Čupaku.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio