Na Exit po povoljnim cenama

Jedna od posledica globalne inflacije je i porast cena festivalskih ulaznica, o čemu se sve više diskutuje u medijima i na društvenim mrežama. Mnogi veliki festivali širom Evrope, već su u startu značajno podigli svoje cene, a određeno poskupljenje doživeće i ulaznice za festival EXIT.

Organizatori ovog dvostrukog evropskog festivalskog šampiona odlučili su da svojim najvernijim i najbržim kupcima omogućiće tzv “early bird” ulaznice u iznosima koji su nepromenjeni već nekoliko godina. Javna prodaja ovih ulaznica počinje u utorak, 15. novembra, tačno u 12 časova i očekuje se da će biti rasprodate u nekoliko minuta.

Međutim, svi koji u prvih 48 sati kupe prve festivalske ulaznice za EXIT 2023, kao i one koje će se u prodaji naći nakon njih, imaju mogućnost da u narednih osam meseci osvoje uzbudljive nagrade. Biće to EXIT-ov način da se izrazi zahvalnost onima koji iz godine u godinu pokazuju koliko im je festival važan i da već sada žele da zakorače u EXIT Univerzum na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula 2023. godine.

Prva količina ulaznica za sve, koja obično bude razgrabljena za svega nekoliko minuta, biće dostupna po poklon ceni od 6.490 dinara, i to samo na sajtu EXIT festivala, i na Gigs Tix prodajnom mestu u Pariskom magazinu u Novom Sadu. Nakon toga, online i na svim prodajnim mestima Gigs Tixa naći će se novi kontingent ulaznica po nešto višim cenama.

Svi oni koji svoju ulaznicu kupe do četvrtka, 17. novembra u podne, imaju mogućnost da učestvuju u velikoj nagradnoj igri, u kojoj će dobitnici biti izvlačeni svakog meseca do jula sledeće godine. Sve što je potrebno je da se prijave na Exitovom sajtu u periodu od 15. do 22. novembra 2022. Neke od mesečnih nagrada su ulaznice za Get EXITed žurku u Sarajevu, na kojoj nastupa Guy Gerber, ekskluzivne EXIT Infinite Experience narukvice, merch paketi, VIP apgrejdovi, ulaznice za brojne žurke, koncerte, festivale i niz drugih iznenađenja.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio