Novi repertoar u bioskopima u Subotici

Bioskopi Subotice nude novi repertoar filmova svim ljubiteljima sedme umetnosti.

U bioskopu Eurocinema, do 23. novembra, u terminu od 16 časova i 45 minuta prikazuje se američka drama “Rekla je”, u režiji Marie Šrader. Film govori o dve novinarke koje su zajedno razotkrile priču koja je pomogla pokretanju #MeToo pokreta i time razbile decenijsko ćutanje o seksualnim napadima u Holivudu. Od 19:00 časova prikazuje se domaći triler “Vera” u režiji Nedeljka Kovačića a od 21 časi 15 minuta možete pogledati američku akcionu avanturu o superheroju “Crni panter: Vakanda zauvek”. U subotu i nedelju, od 11 časova na programu bioskopa je dečiji animirani film “Dečak delfin” a od ponedeljka 21. novembra sa prikazivanjem će početi i dva nova filma. Od 19 časova emitovaće se američka horor komedija “Meni” koja govori o ekskluzivnom restoranu u kojem šef kuhinje priprema izvrsna jela, uz šokantna iznenađenja a od 21 čas na programu će biti češko-francusko-poljska drama “Bez tragova”.

Art bioskop Lifka Subotičkoj publici od 17 časova nudi dečiji animirani film “Malci otpisanci”. Termin od 18 časova i 30 minuta rezervisan je za američku horor komediju “Meni” sa Ralf Fajnsom u ulozi jezivog kuvara a od 20 časova i 15 minuta prikazuje se fim “Terrifier 2”. Reč je o klovnu ubici, filmu koji se smatra za najjeziviji film ove godine zbog kojeg se, u kratkom opisu filma naznačava da se gledaocima koji su slabog srca, skloni vrtoglavicama ili slabog želuca savetuje izričit oprez jer je bilo mnogo slučajeva padanja u nesvest i mučnine u bioskopima.

Na repertoaru bioskopa Abazija na Paliću od 17 časova i 30 minuta prikazuje se mađarski igrani film “Fekete Parduc 2” a od 20 časova i 30 minuta na repertoaru je američka drama “Rekla je”. U danima vikenda repertoar bioskopa proširen je na više termina i filmova, od 13 časova i 30 minuta prikazuje se avantura “Crni panter: Vakanda zauvek”, od 15 časova i 30 minuta mađarski film “Fekete Parduc 2”, od 18 časova i 30 minuta horor komedfija “Meni” a od 20 časova i 30 minuta američka novinarska drama “Rekla je”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio