Održano 2. kolo Lige Nade u tajlandskom boksu u subotičkoj Hali sportova

U subotičkoj Hali sportova juče, 20. novembra održano je II kolo Lige Nade u tajlandskom boksu čiji je organizator Muay Thai Savez Srbije.

Tehnički organizator takmičenja, kik boks klub “Top Fajter” iz Subotice nastupio je sa 3 takmičar. Na turniru je održano ukupno 13 mečeva, subotički borci izgubili su nažalost sva tri meča iako su dva mogla biti završena u korist domaćina jer je rezultat bio 2:1.

Organizacija je bila dobra i svi su veoma zadovoljni, ovo je jako veliki plus za naš klub, za Muay Thai Savez Srbije i ovaj sport generalno. Sledeće nedelje idemo na Prvenstvo Vojvodine u kikboksu, disciplina K1 i nadam se dobrim rezultatima – izjavio je Alen Heralić, trener i predsednik kluba “Top Fajter” iz Subotice i dodao da su na turniru u Hali sportova, pred oko stotinu gledalaca, nastupali uglavnom borci početnici koji nemaju više od 10 mečeva pa će ovaj događaj na kojem su učešće uzela i tri kluba iz Hrvetske i dva iz Slovenije, za njih biti veliko i značajno iskustvo.

Pomoć u organizaciji turnira pružio je i Sportski savez grada Subotice na čemu im je kik boks klub “Top Fajter” veoma zahvalan –  istakao je trener Heralić i podsetio da se do kraja godine, pred subotičkim borcima nalaze još tri takmičenja, 26. novembra Prvenstvo Vojvodine u kikboksu, 04. decembra muay thai revija “Do pobede” i 17. decembra završnica Prvenstva Vojvodine u full kontaktu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio